Underbara skönhetsprodukter från de bästa märkena till låga priser hos BeautyPlanet.se

Hudfixarn


Information

Den kompletta hudvårdskliniken när det gäller hudvård!
Här erbjuder vi allt från ansiktsbehandling till LPG -behandling och kraven på bra hudvårdsprodukter/behandlingar är höga och därför arbetar vi bara med produktleverantörer som investerar i forskning för att ständigt kunna utveckla nya och effektivare produkter, så som Exuviance, Guinot m.m.
Här på kliniken arbetar vi med kroppen i sin helhet och då både från in -och utsidan, så som bra hudvård från utsidan och med homeopatisk hudvård från insidan.  Det är därför viktigt att vi som hudvårdsklinik kan ge Er den kunskap hur ni på bästa sätt skall sköta Er hud hemma mellan behandlingarna för att Ni skall uppnå bästa resultat.

Vi på kliniken kan även skräddarsy en individuell behandlingsplan som passar just dig och din hud, oavsett om det gäller akne, eksem, rynkor eller pigmentfläckar.
Vi har ständigt nya erbjudanden och vi erbjuder alltid månadens behandling och produkt till ett nedsatt pris, så håll utsikt på hemsidan eller på salongen. Eller varför inte skaffa dig ditt eget kundkort hos oss och få det där lilla extra.

Så låt dig inspireras, kom och avnjut en skön och avslappnande behandling i en lugn och skön miljö, eller varför inte ge bort en upplevelse till en nära vän eller släkting i form av ett presentkort.
Hemsida: http://www.hudfixarn.se


Hudfixarn
Kontaktuppgifter
Adress:
Hudfixarn
Ytterbyvägen 11
442 30 Kungälv
 
 

Behandlingar hos Hudfixarn
BEHANDLINGSTAD BEHANDLINGSTID PRISHUDTERAPEUT
Handbehandling Kungälv- 200:-
Massage Kungälv30 min 350:-
Ansiktsmassage Kungälv- 290:-
Porrengöring Kungälv- 540:-
Ryggbehandling Kungälv- 495:-
Kroppspeeling Kungälv- 250:-
Ansiktsbehandling Kungälv- 610:-
TEI-behandling Kungälv- 635:-
Karta