Underbara skönhetsprodukter från de bästa märkena till låga priser hos BeautyPlanet.se

Fotfirman


Information

Fotfirman erbjuder konsultation och behandlingar inom medicinsk fotvård. Det jag erbjuder mina kunder, kan ses som en investering för framtiden. Diffusa smärtor, ömhet, stelhet eller kramper i foten är vanligare än många tror och mycket går att komma tillrätta med med enkla medel. Med rätt skor, rätt inlägg, massage, stretching och regelbunden fotvård ökar förutsättningarna för att foten och hela kroppen skall må bra.

Fotfirmans primära målgrupper är privatpersoner (givetvis även äldreboenden) samt företag som önskar ha fotvård på sin arbetsplats. Målsättningen är att göra det så smidigt som möjligt för mina kunder, att få friskare fötter och därigenom en bättre tillvaro.

En behandling tar från en halvtimme upp till en och en halv timme, beroende på vilken behandling du önskar. Sitter gärna i ert kök och arbetar, då jag har tillgång till vatten och oftast även god belysning. Skulle det vara så att du är krasslig och sängliggande, går det också bra. Ingenting är omöjligt, det viktiga är att du får fötter som mår bra.
Hemsida: http://www.fotfirman.se


Fotfirman
Kontaktuppgifter
Adress:
Fotfirman
helsingörsgatan 50
16444 kista
 
 

Behandlingar hos Fotfirman
BEHANDLINGSTAD BEHANDLINGSTID PRISHUDTERAPEUT
Medicinsk fotvård Stockholm60 min 595:-
Karta